седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г.

Предстои една динамична и много интересна седмица. На 15 май  Меркурий се обръща в директен,  така че въпроси, които до скоро са се преосмисляли,  забавяли,  дори обърквали- сега постепенно ще наберат скорост в направление,  което вече трябва да сме избрали.

В миналото ние може да сме предприели действия,  които да имат стабилизиращ ефект върху нашето финансово състояние или това,  което имаме- общо. Материализацията на определени цели, допринасящи за благоденствието ни,  ще  започна да се осъществяват.  В значима степен ще бъде видно- кои от мечтите ни са осъществими,  кой допринася за благоденствието ни,  за какво си струва да бъдем по- инициативни,  за да не пропуснем шансове,  така че да се увенчават с успех дълго полагани усилия и те да ни съпътстват  в бъдеще.

За реализация на определени намерения, които вече са в обсег на вниманието ни- ще допринесе и Новолунието,  което е на 19-ти  май.  Това Новолуние  ще бъде напълно добронамерено,  така че ще даде тласък на мнозина  да  сбъднат свои съкровени желания, ще се появят хора и обстоятелства,  които да ги подкрепят.  Можем да разчитаме на изобретателен подход,  който е съчетан с практични оценки. Ще  се осламе също и на интуицията си,   която ще ни вдъхновява, насочва,  ще ни показва,  че винаги има начин,  ще забелязваме невидими до този момент  пътища или такива,  които са ни  убягвали, а сега можем да преминем през тях,  за да постигнем набелязаното.

В личен план-  периодът е отличен да подействаме позитивно  на доходите си,  все пак крайният резултат ще зависи и от собствените ни амбиции,  предприети стъпки,  аз звездите  в много от случаите ще ни дават „ зелена светлина“.

В обществено- значим аспект-  можем да очакваме, че  влиятелни, власт- имащи личности,  управленски структури-  ще вземат решения,  които пак така имат благоприятно отражение  върху материалното ни състояние. Това могат да бъдат социално- значими мерки  или други такива,  които касаят потребление,  хранителни стоки,  дори такива, които се отнасят  до недвижимо имущество,  строителство и т.н.  Въпреки тази подкрепяща ни тенденция,  все пак ескалира и една друга,  която показва ескалиращо недоволство,  то може да засяга индивидуално  някой,  но не е изключено да обхване и групи от хора…

Вид натрупващо се неудовлетворение във времето  може да избухне в края на тази  и началото на следващата седмица.

Енергията и волята за промяна, която да разчупи статуквото може да са толкова мощни,  че действително да преобразят света около нас.

Дори самата природа може да реагира…

Едно от най-важните събития през настоящия период е преминаването на Юпитер  в Телец  на 17 май…

Юпитер ще остане в този сектор   около една година  и до 26 май 2024 г.  Юпитер в астрологията се счита за „планета на щастието“,  където се намира тя,  там се дават възможности,  които са  много редки  и после мога да прорастват през идните около 12 години.

Юпитер ще акцентира  върху приоритети, които касаят- парични потоци, доходи, онова, което имаме- общо.

Можем да разчитаме, че от втората част на май и  до пролетта на 2024 г.- ще  прорастват тенденции, които ще се отчитат за  благоприятни за горе- изброените  сфери на влияние, можем да очакваме, че ще се развиват добре  въпроси, които се отнася до овладяване на инфлация и т.н.

На 20 май  Марс ще премине  в зодиакалния знак Лъв и ще остане тук до 10 юли.

През това време ние ще действаме много по- смело, честолюбиво, с голям размах и ентусиазъм. Няма да правим компромиси с онова, което най-силно желае сърцето ни и ще последваме  планове, които кореспондират  с нашия път и предопределеност, чувства на щастие- общо.

На 21 май- Слънцето преминава в Близнаци- веднага ще се включи по един доста активен и бих казала успокояващ начин  чрез своята съобразителност и адаптивност, така че ще ни предпази  от попадане в по-опасни ситуации, буквално и в по-широк смисъл…

Любовта- ще търсим съпричастност, разбиране, ще ценим най-вече  партньори, на които можем да разчитаме  и можем да разпознаем чувствата и привързаността дълбоко от душата, интуитивно и инстинктивно…

Подобни връзки ще се оздравяват, а ако започнат нови- те ще бъдат съпътствани от ярки емоционални преживявания…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 15.05-21.05.2023г. Зодия Риби

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *