Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 15.07-21.07.2019г. Зодия Риби

Риби

Повечето от вас може да ги влече повече да се занимават с хоби, творчество или собствен бизнес и в това направление имат шанс да извършат своеобразен пробив, да проявят инициативност, която ще има дългосрочни и позитивни тенденции.

риби1В друг случай могат да обсебват вниманието ви близки до сърцето ви хора-от пораснали деца до партньори и сега е моментът да зададете едни по-дългосрочни и позитивни тенденции на развитие в този сектор от живота ви.

В краен случай, ако амбициите ви не са чак толкова големи- ще се налага да съчетавате отдих с други рутинни задължения.

Въпреки всичко през първата част от периода могат да възникват внезапни и допълнителни ангажименти, които трябва да отхвърлите. Елементът на изненада все още съществува и според насъбрана инерция това може да е причина за внезапни и допълнителни шансове за развитие или точно обратното-късане на договори и служебни връзки, които явно са изчерпани.

Към настоящия момент може да се възползвате от интуицията си, от изобретателен подход, който да превърта всички предизвикателства в полза.

През втората част на седмицата расте вероятността да направите пробив в кариерното си развитие. Хубаво е да си поставяте по-мащабни и дългосрочни цели и вероятността те да се осъществят или да се превърнат в база за растеж и през следващите месеци е повече от голяма.

Действайте, за да не се разминете с някой доста благоприятни перспективи, които се разтварят пред вас.

Дните около пълнолунието ви показват на какви обществени позиции можете да се радвате, на кого можете да разчитате или кой е на път да напусне живота ви, това могат да бъдат близки хора или вид авторитети от които зависи бъдещето ви развитие. Не е изключено обаче и човек от миналото да се върне към вас със своите предложения, въпрос на избор е как ще реагирате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>