Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 15.07-21.07.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

В душата на повечето от вас кипят силни страсти, които могат да се превръщат в сериозен мотив за инициативност, която да която да предизвика вид трансформации, те може да засегнат партньорските ви отношения, път на развитие-генерално, който ще засегне онова, което имате-общо. Оформят се шансове да подобрите материалното си положение, но това може да стане за сметка на подкрепа, която получавате от страна на влиятелни личности, партньори-лични или делови, ако се нуждаете от подобна опека- вероятността да я получите е повече от голяма, стига и вие самите да действате в тази посока.

стрелец1Тенденцията може да се свърже с вид успокоение като резултат, подобряване на средата ви на съществуване, скрепване на семейните отношения, ярки и запомнящи се емоции в този сектор, евентуално справяне с имотни, наследствени казуси, ако това ви интересува.

Все пак и разходите на мнозина са повишение, вероятно ви се налага да попълвате вид „пробойни“, това може и да са натрупани дългове, ако имате такива. Каквото и да е, ако е добре премислено и в по-далечна перспектива- значи всичко е наред.

В друг вариант- обновяват се източниците ви за печалба и сега е моментът да ги превъртите във ваша полза и по горе-описания начин.

Отделяте повече време и енергия за любими хора, хоби, развлечения, нещо, което е извън рутината и прави ежедневието ви доста натоварено, разнообразно, понякога с положителни изненади, но са възможни и предизвикателства, крайният вариант зависи от баланса, през втората част от периода настъпва вид облекчение, което ще повдигне тонуса и настроението ви, може да е повод да осъществите сърдечна мечта, тенденцията ще се усилва до края на юли.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>