седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 15.07-21.07.2019г.

На 17 юли предстои Пълнолуние с Лунно затъмнение, така че до тази дата ще ескалират знакови събития, новини и развръзки, които ще имат дългосрочно отражение и не само за следващите около две седмици, а за идното полугодие, може и по-дълго според индивидуалния хороскоп.

467774На част от тенденциите ще можем да влияем, но на друга вероятно-не, защото ще бъдем увлечени от общ поток на преобразувания, изискващи  разчупване на статуквото. Вероятно нещо старо изживяло своето време ще остане зад гърба ни, приоритетно и подчертано това ще засяга повече управленски структури на различни нива, по-възрастни и авторитетни личности и колкото са по-високи амбициите на човек, толкова по-значими ще са императивните изисквания за вид обновление.

Демонстрация на сила с праволинейност, липса на гъвкавост- едва ли ще води до положителни резултати.

Същевременно умереният риск в съчетание със съобразителност и проучване- ще водят до отключване на внезапни, бързи възможности.

През цялата седмица ще ескалират изненади- дали ще са в наша полза или не, много ще зависи от собствената ни инициативност, подход, това ще се превърне във верен индикатор до колко сме приспособими и адекватни в бързо променяща се и предизвикателна обстановка, дали инстинктите ни водят до успех и са правилно употребени, канализирани в обогатяваща посока…Всеки ще може да направи своите изводи и да коригира нещо, ако се налага….

Слънцето все още е в зодиакалния знак Рак, така че продължава да акцентира върху теми свързани с дом, семейство- хубаво е съзнателно да се стремим да подобрим отношенията си с най-близките ни хора, фона си на съществуване и това ще се запечатай трайно със съответните последици, които могат да ни гарантират в бъдеще базисна сигурност. Аспектацията на звездите сега е такава, че въпроси касаещи дома, семейството се отразяват и на социалния статус, имидж и обратно- кариерното развитие и обществено положение по различни поводи и подчертано рефлектира върху дома, може би хармонията с важни за нас хора или пък место-живеене и т.н.

Зодиакалния знак Рак се свързва и с недвижимо имущество и този сектор също ще бъде засегнат…

Ако нещо си отиде от живота ни по Пълнолуние- това в повечето случаи ще е завинаги. Този процес ще бъде съпътстван с ярки емоционални преживявания, впечатления и нека да се освободим от негативност, тежести, дори вредни навици и да се концентрираме върху нещо позитивно, което ще напълни живота ни. Това не винаги ще бъде лесно на този етап, но мислите, думите, действията ще създадат „конструкция“ за следващите месеци, на по-късен етап ще установим това..

Трансформира се оценката ни за онова, което е ценно за нас- чувства, хора, вещи, начини на придобиване на материални блага, пак така е важно, определящо за бъдеще да съхраним онова, на което държим, обичаме и т.н.

След 20 юли обстановката постепенно ще започне да се успокоява, по-лесно ще се добираме до желаното, но това ще се случва при ретрограден Меркурий и намаляваща вече Луна, така че успехите ще се отнасят по-скоро до нещо, към което сме се стремили до този момент, а не качествено ново…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>