Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 15.10-21.10.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица мие сте склонни да се въвличате в дебати, може често да се оказвате в център от внимание или събития. Склонни сте да се представяте в различна светлина, да преосмисляте всичко ценно за вас. Тази тенденция може да се отрази на отношенията ви в семейството, ако усещате, че близкото ви обкръжение не ви разбира твърде, тогава може да решите да действате по-крайно, да се борите за интересите си и в повечето случаи вие ще излизате победители.

Все пак влечението да оставите нещо зад гърба си ще е значимо, то може да е свързано с условия на съществуване общо и на тези теми най-силно ще въздействате с пик от събития до 24 октомври. Може спонтанно да се откажете или разделите с онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви носи удовлетворение.

В друг вариант- теми свързани с хармонията в дома ви, евентуално благоустройство и отношения в семейството клонят към развръзки с пик от събития или разяснителни разговори и нека те ви донесат удовлетворение, а не обратното, предвид, че сте под опеката на Венера и Юпитер-в значима степен всичко зависи от вас, вие какво искате и съответно привличате като тенденция.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *