Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Везни

Везни

Едни от най-важните събития сега ескалират във вашия дом и семейство. Ако в миналото в този сектор са ескалирали  някакви предизвикателства, които изискват „наместване на пластовете“, това може да бъде съпътствано от малки или по-големи „земетресения“,  от необходимост за по-решителни действия,  някакъв избор,  който може да разтовари евентуално напрежение, да намери изход и решение от сложни и спорни въпроси…

Голяма част от тенденциите вече са набрали скорост, клонят към развръзки, може да са и извън контрола ви  и по външни и не зависещи от вас причини.

Въпреки всичко и в рамките на възможното- вие все още може да насочвате и влияете на съответните  преобразувания,  така че да ги канализирате в оптимално позитивна и подходяща за вас посока. Така някой от вас ще се справя с имотни или битови казуси, ще има такива, които ще потърсят и открият най-подходящото за себе си място под Слънцето,  понякога това може да изисква и премествания…

Ще има и такива, които ще отхвърлят спорни въпроси със свои близки и роднини, ако това е възможно и не са преминати определени граници. Каквото и да е, случващото се прилича на катарзис, след който- настъпва повече спокойствие, разбиране и т.н.

Вие сте склонни  да си правите равносметки, да се връщате към миналото  и да преоценявате всичко ценно за вас. Може и да има причина за това, да кажем, че миналото ви застига по някакъв начин- чрез чувства или хора, които напомнят за себе си, стари партньори и т.н.  Вие достигате до дъното на истини, това ви действа „отрезвяващо“, охлаждащо страстите, но и стабилизиращо.

Ако всичко е наред между вас и любими хора, тогава и сега връзките ви ще станат още по-здрави,  могат да се „ циментират“,  образно казано.

Ако съответните ретроспекции са в обратна посока /  все пак зависи какво се е натрупало в миналото/,  тогава вашите чувства  може да охладнеят  и до степен на замръзване, но не без причина…

В края на седмицата и на 22-ри януари предстои новолуние, което ще ви подейства освобождаващо, пречистващо  и за повечето от вас- ще има напълно позитивен ефект.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *