Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Голяма част от случващото се  движи повече по инерция,  така че спонтанно,  понякога и извън волята ви- ще ви разграничи от хора и обстоятелства,  с които трябва да се разделите подобно на тежест,  която няма нужда да носите и в бъдеще време.  Всичко това може да има силен, позитивен и трансформиращ ефект.

Склонни сте да анализирате миналото,  да стигате до дъното на истини, може да узнавате и тайни, но всичко това е полезно,  може да се възползвате от него, защото то ще ви зареди с повече решителност, качества, които сте потискали до този момент  може да изплуват на повърхността и да ви надарят  с допълнителна воля,  способност да влияете и насочвате в бъдеще време тенденции.

Преоценявате всичко ценно за вас, отново и като анализирате миналото.  Това може да ви е пак така полезно,  защото ще се концентрирате само върху онова, което е надежно, струва си, перспективно е,  независимо дали става въпрос за  взаимоотношения или пък чисто финансови приоритети.  Всичко това може да ви направи по-силни, независими  и със съответните позитиви.

На 20 януари предстои знаково астрологично събитие- Слънцето ще навлезе във вашия зодиакален знак-  Водолей  и това ще има  подчертано и  зареждащо,  хубаво отражение. Вие постепенно ще  почувствате прилив на енергия,  вашето самочувствие, решителност ще растат.

На 22 януари предстои новолуние,  което е едно от най-важните за вас през настоящата година,   то ще ви помогне да обновите живота си  и според това,  което отчитате за най-ценно,  заслужава си да пренесете в новата си лична година.

Все повече ще влияете на тенденциите,  ще привличате подобно на магнит онова, което най-силно желаете или обичате,  защото Венера е във вашия зодиакален знак и не само…

От вас ще се изисква обаче, да се придържате към обективност, факти и справедливост, тогава и само тогава, тези мощни аспекти ще играят във ваша полза и ще ви защитават, помагат като оръжие и щит…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *