Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Дева

Дева

Хора близки до сърцето ви-  ваш партньор  или пораснали деца  са повод за силни емоционални преживявания.

Причините за това мога да бъдат различни, например вие сте в процес, който трансформира вашите чувства и взаимоотношения или пък, около тях се случват промени, които ескалират и върху вас.

Към настоящия момент вие притежавате огромна вътрешна сила, доза късмет,  благодарение на които можете да насочвате тенденции в посока,  която е предпочитана от вас.

Вие ще изберете направлението  според дълбоки вътрешни преоценки, анализи и т.н.

Меркурий, вашият покровител ще бъде директен от 18 януари,  така че ако до скоро сте изпитвали някои колебания, ако някой процеси са се забавили или обърквали, сега те бързо ще започнат да набират скорост, а вие по-лесно ще постигате намеренията си. Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено от ангажименти.

Може да сте силно фокусирани върху това да се докажете на работното място или трябва да преодолеете някакво предизвикателство, след като се докажете- това ще ви помогне да наложите авторитета си и да извоювате успехи, които са дълготрайни и които никой не може да ви отнеме.

Ако случващото се не е по този график,  тогава вие може да решите да потърсите и намерите нещо ново, което не ви натоварва чак толкова много, дава ви шанс да растете професионално, да разгръщате потенциала си. В такъв случай ще можете да се възползвате от новолунието на 22 януари и да поставите едно голямо ново начало, което ще пораства и през следващите седмици и дори повече.

Подходящо време да обърнете внимание и на здравето си, да проведете оздравителни процедури или пък да промените нещо в ритъма на ежедневието си, така че да се чувствате по-добре,  това ще има широко и позитивно отражение, ще бъде и като превантивна мярка…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *