Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Във фокус на повечето от вас  е професионалната реализация.  Сега вие може да преминавате през важен и преобразуващ период, който не е случайно, а следствие на дълготрупани тенденции, които сега клонят към развръзка.

Това е чудесен период,  през който вие  можете да извършите  промени,  които да допринесат  за сдобиването ви с повече власт, буквално и в по-широк смисъл.

Част от случващото се може да е  направо скорост и инерция,  но друго-  вие може да насочвате чрез ваши решения,  прояви на повече воля, решителност, вътрешни убеждения, нараснали амбиции, откриване на допълнителни качества и възможности, от които да се възползвате.  Ако не всичко, което ескалира сега ви носи удовлетворение,  това може да бъде ясен признак,  че вие  можете или трябва да прелистите нова страница, така че да потърсите и намерите нещо друго като реализация, което няма да е свързано с толкова напрежение, предизвикателства и т.н.  Водещо правило е,  че вие може да направите един по-дълбок анализ,  да проследите причинно-следствени връзки, да извършите вид трансформации,  които ще канализира тази мощна енергия в една позитивна за вас посока,  независимо дали това ще ви изкачи по йерархичната стълбичка, ще ви освободи от непродуктивни ангажименти  или пък ще ви подтикне  да се ориентирате към нещо ново.

Все по-важна тема за вас се превръщат  партньорските отношения,  сега вие може да ги стабилизирате, ако те се нуждаят от това.

Миналото ви застига по някакъв начин- чрез преживявания, стари и неразрешени въпроси или дори  стари партньори,  които напомнят за себе си.

Каквото и да е,  нека това да има стабилизиращ и оздравителен ефект, така и ще бъде, когато съответните връзки са лоялни и надежни, в такъв случай- тази тенденция ще ескалира и те ще станат още по-здрави.

Иначе- равносметки или теми,  които  ви разделят, застават между вас и любим човек,  ще се превърнат в повод за отчуждение и още по-голяма дистанция.

Тези приоритети  ще обсебват все повече вниманието ви,  ще провокират вид рестартиране и ново начало във връзките ви  след новолунието на 22 януари.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *