Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Овен

Овен

През настоящата седмица  може да произтекат важни събития,  вид развръзки,  промени,  които касаят вашето кариерно развитие и обществено положение.

Случващото се не е случайно,  а следствие на усилия или тенденции,  които сте задали до този момент  и нека случващото се да ви зарадва.  Някой от вас-  ще получат шанс да се сдобият с власт,  буквално и в по-широк смисъл,  други-  ще идентифицират промени,  които трябва да допуснат,  на които ще се осланят,  за да осъществят в пълна степен честолюбивите си планове,  за да превъртят евентуални предизвикателства в полза.

Някой от вас ще прелистят нова страница,  която ще обнови шансовете ви и бъдещи перспективи на развитие,  ще има и такива,  които ще се порадват на резултати,   завоювани успехи,  към които са се стремели дълго време.

Ескалират равносметки,  които ще ви подтикнат  да редуцирате вашите контакти.  Вие ще укрепите връзки,  които отчитате за лоялни, полезни или перспективни,  но ще се дистанцирате или прекратите други,  за които сте преценили,  че не заслужават да останат в живота ви.

Седмицата е подходяща  да наложите авторитета си в колектив…

В края на седмицата и на 22-ри  януари предстои новолуние във Водолей,  което ще постави едно голямо ново начало,  то ще засегне вашето обществено положение,  така че по различни поводи и през следващите седмици- вие ще се стараете повече да се доказвате при другите,  да извоювате нужните престижни позиции,  за да получите повече подкрепа,  която ще ви е полезна,  така че да осъществите вашите честолюбиви планове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *