Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Риби

Риби

Пресна стоящата седмица може да произтекат важни или знакови събития,  които да преобразят позициите ви в колектив  или важни за вас връзки- с влиятелни личности, хора,  които влияят на бъдещите ви перспективи на развитие.

Стремете се съзнателно да укрепите онези контакти,  които могат да се превърнат в мост към вашите собствени успехи  и по-престижни позиции.  Все пак не е изключено  да ескалира и своеобразна борба за власт,  тогава- изградете си стратегия,  преценете правилно силите си,  на какво да разчитате, от какво да се пазите,  за да превъртите всички тези предизвикателства в полза.

В оптимален случай- вие ще наложите авторитета си  сред другите,  може да попаднете под нечия опека,  може да се сдобиете с повече власт или да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Ако трябва да прекратите някой контакти,  да се дистанцирате от определени личности,  защото те могат да ви въвлекат в кризисни ситуации и да ви нанесат щети- в един по-широк смисъл,  това пак ще бъде по-видно от обикновено.

Внимавайте кого и как допускате до себе си-  това ще е ключът  към вашето благоденствие или шанс  да извлечете ползи  при всяко едно предизвикателство.

В любовта-  чувствата ви са хладни,  склонни сте да анализирате миналото,  може да разчитате на значима доза обективност,  но ако анализите  не са твърде подкрепящи определени връзки,  тогава вие може да ги прекратите  и не без причина,  а защото стигате до дъното на истини,  може да узнаете тайни и т.н.

Знанието винаги е сила и може да има освобождаващ ефект, възползвайте се!  Навлизате в период, през който ескалират развръзки на тенденции,  които сте очертавали през изминалите месеци.  Голяма част от случващото се ще се движи повече по инерция,  ще ви помогне да оцените или  задължително вас,  което си заслужава,  но да се разграничите от друго, което не ви носи удовлетворение… Тази тенденция ще се усили след новолунието на 22 януари…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *