Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

Информационният поток е много усилен,  спорни или неизяснени казуси през настоящия период  ще се изчистят и ще наберат скорост  в направление,  което вие вече сте задали..

Информационният поток е много усилен,  общуването е проводник на ценнознание,  може да стигнете до дъното на истини,  а това винаги е полезно и пречистващо.

Някой от вас ще узнаят тайни,  други ще се умеят да наложат волята си и да се сдобият с власт, буквално и в по-широк смисъл, защото действат стратегически, проследяват причинно-следствени връзки  и избират най-верния, печеливш подход.

Все пак не е изключено да бъдете въвлечени в спорове и дори конфликти, внимавайте, преценявайте правилно всяка една изказана дума, за да излезете победители, а не обратното.

Може да изкажете или да чуете нещо,  което да има дълбоко и силно преобразуващо въздействие.

През настоящата седмица вие може да укрепите контакти, те да преминат на друго и по-високо ниво,  но може да прекратите връзки или договори,  които вече са изчерпани, но в такъв случай няма за какво да съжалявате.  В дома и семейството ви също мога да ескалират някакви важни процеси,  които да имат широко отражение.

Случващото се не е случайно,  а е тенденция,  която си е проправила път дълго.   Може да се наложи да се справите с някакво предизвикателство, което касае взаимоотношения у дома, битови или имотни казуси, може да ви се налага да обръщате повече внимание на по-възрастна или авторитетна личност.

Всичко това може да има благоприятен и стабилизиращ ефект,  стига да се придържате към факти и вид справедливост,  буквално и в по-широк смисъл.

Ако все пак преобладават  различията,  тогава все още ще имате време да ги изчистите и след новолунието,  което е на 22 януари…

Помислете, ако гледате в по-далечна перспектива,  няма да се изгубите,  образно казано…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *