Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие се намирате в период,  който има важно значение и/ или отражение  върху вашето финансово състояние.

Посланията не са еднозначни,  те могат да бъдат напълно позитивни за вас,  ако в миналото сте действали стратегически,  с поглед в по-далечното бъдеще.

Тогава сега и през  настоящата седмица  вие ще имате шанс да обновите  доходите си,  може да ескалират промени,  които да повишат  за плащането, трансформации, които ви действат обогатяващо.

Някой от вас може да са действали  или към настоящия момент да поемат големи рискове,  ако те са добре преценени, в дълбочина,  тогава случващото се пак така- ще ви подейства обогатяващо.

Може да прекратите финансови договори и да оставите нещо за гърба си, да платите своеобразна цена,  ако трябва да прелистите нова страница, преди да продължите напред.

Голяма част от тенденциите вече са зададени, показателни,  въпреки всичко вие все още може да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас и обогатяваща посока.

Информационният поток е много усилен,  носи възможност за голяма яснота,  може да проведете разяснителни разговори,  които в оптимален случай ще се превърнат в повод  вие да наложите авторитета си,  да привлечете на ваша страна влиятелна или власт имаща опека.

Анализирате връзките и близкото си обкръжение  хладно и безпристрастно, бих казала обективно, вероятно не без причина, а следствие на новини, проведени разговори и т.н.

Знанието винаги е сила,  помага да се вземат оптимални и обективни решения,  така че случващото се е за добро,  вие може да редуцирате някой от вашите контакти, но със сигурност ще има хора, на които можете да разчитате и които ще демонстрират лоялност…

Това може да се превърне в повод да направите своеобразна чистка  на  хората около вас…

Така някой от вас ще прекратят  едни договори и контакти, но ще създадат или укрепят други,  които си заслужават…

Тенденцията ще се усили или продължи след новолунието на 22 януари.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *