Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 16.01- 22.01.2023г. Зодия Телец

Телец

През настоящата седмица вие имате шанс да погледнете в по-далечното бъдеще,  това може да ви помогне да сглобите една цялостна картина,  за да изберете най- вярната посока,  която ще удовлетвори чистолюбивите ви планове.

Общуването с влиятелни или власт- имащи личности,  с хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл,  това ви носи шансове  да преобразите перспективите си на развитие,  случващото се може да е напълно във ваша полза,  но от вас ще се изисква да привлечете на ваша страна  вид опека.

Вие ставате все по-сериозни, амбициите ви растат,  може да преминете през важни равносметки,  ключови решения,  които имат дългосрочно отражение.

Във вашето обкръжение може да има личност,  която ви оказва силно въздействие,  насочва ви, подкрепя ви.

Понеже посланията не са еднозначни,  трябва да внимавате да не попаднете под въздействието на определена личност,  която по-скоро ви ограничава и застава пред вас подобно на спирачка.

Внимавайте кого допускате до себе си,  на кого се доверявате и т.н.  Избягвайте конфронтации,  които могат да ви нанесат щети.  Демонстрацията на висока квалификация, увеличаването на вашите знания-  също ще е повод за успехи,  разширяване на хоризонтите пред вас.

В края на седмицата  и на 22-ри  януари  предстои новолуние,  което ще ви даде шанс-  да се изкачите по йерархичната стълбичка,  да наложите авторитета си,  да зададете нови и дълготрайни тенденции в кариерното си развитие.

Случващото се ще се разгръща през следващите седмици,  степента на успехи ще зависи много от вашите собствени амбиции и мобилизация.

Не може да очаквате подаръци,  но заслужена разплата и позитивна оценка  на полаганите от вас усилия- да.

Те ще бъдат забелязани и оценявани,  подкрепяни по достойнство.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *