Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.03- 22.03.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица изтича една енергийна програма, която ще има пряко и дългосрочно отражение върху социалния ви статус, сигурност- репутация като минимум.

Има голяма вероятност да спечелите нещо значимо и да превъртите някой предизвикателства в полза, но не даром, а като разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности или такива, които имат отражение върху материалното ви благополучие-сигурност в един по-широк смисъл.

Ако сте успели да привлечете на ваша страна „силните на деня“ целенасочено сте действали в тази посока, то сега вашите усилия ще започнат да дават резултати.

Вероятно водещи стъпки към печалби  са точно тези- да укрепвате важни за вас връзки, ще имате такъв шанс.

Добре ще се справяте с приоритети, които са свързани с финансови институции- банки, данъчни и т.н. Също- има вероятност да привлечете спонсори, ако имате собствен бизнес или пък- може да придвижите в правилна за вас посока наследствени дела…

Важното е вие самите да сте инициативни, защото на този етап- нищо не се дава даром, а следствие на упоритост, насочени подобно на лазерен лъч усилия-конкретно, волево…Така ще направите пробив.

През втората част на седмицата водите дебати, получавате интересни предложения, идеи, които могат да се превърнат в допълнителен или авариен изход, път към собствените ви мечти и стремежи. Част от чутото може и да ви изненада, но е полезно…

През последните дни социалната ви активност ще расте и не без причина.

Все повече и по различни поводи ще ви се налага да гледате в по-далечна перспектива на развитие или да си поставяте подобни задачи..

Хора извън близкото ви обкръжение или стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл- ще ви въздействат подчертано, нека това да се превърне в мост към по-стабилно бъдеще, а не обратното…

В партньорските отношения- ревизирате чувствата си, всичко ценно за вас и му предавате една по-реалистична стойност.

Ако сте сами, може да се привлечете от тайна любов или отношения с човек, който е твърде различен от вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *