Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.03- 22.03.2020г. Зодия Риби

Риби

До 19 март Слънцето е все още във вашия зодиакален знак и през това време вашата инициативност е с широко отражение, а след 20 март- желанията, които сте преследвали постепенно ще започнат да се материализират и колкото по-инициативни сте били, толкова по-значими могат да бъдат успехите ви, разбира се и в бъдеще- вие ще получите и допълнителен стимул за повишаване на доходите си и под формата на нови възможности и предложения, но едва от следващата седмица.

На този етап- информационният поток се усилва, самите вие може да се превръщате в проводник на разяснителни разговори и преговори, които да водят до внезапни възможности. В друг случай- това ще се превърне в повод да си върнете предишен шанс, да реализирате креативна идея или предложение, дори под формата на изненада.

През тази седмица околните играят подчертано важна роля в живота ви. Може да се появи влиятелна или власт-имаща персона, която да ви подкрепи и да преобрази бъдещите ви перспективи на развитие.

В друг случай- самите вие проявявате огромно старание, за да наложите авторитета си в колектив, да заемете лидерски или по-престижни позиции и действително успявате като се справите с евентуална конкуренция, повишени изисквания и т.н.

В края на седмицата ще се активират нови тенденции, част, от които ще излязат извън контрола ви и ще се движат повече по инерция. Засега ще получите първи подсказки- от какви скрити възможности или допълнителни ще можете да се възползвате, също- какво действа деструктивно, ерозивно зад гърба ви, така че да вземете мерки и да го отстраните…

Това може да са хора, обстоятелства, каквото и да е, то не е случайно и е трупано дълго…

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си, да усилите имунитета си и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *