Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Това пълнолуние  и лунно затъмнение  ще предизвика  пълнота от знание,  пик от събития,  които касаят вашата професионална реализация.  Някой от вас  ще могат да си върнат изгубени позиции,  други- ще оставят окончателно зад гърба си нещо от миналото, но повечето от вас- ще имат шанс да го заменят с нещо ново и по-перспективно, бих казала дори- обогатяващо, мнозина ще имат такава възможност.

Трябва да се има предвид обаче, че стари казуси напомнят за себе си, ако преди  сте били изправени пред спорни въпроси с по-възрастни и влиятелни личности, те дори може да са прераснали в юридически казуси, сега ще се възобновят  и ще изискват разрешение. Ако се придържате към истината и фактите, тогава няма от какво да се притеснявате.

По време на това пълнолуние, ако се разделите с нещо, то едва ли ще бъде възстановено. Но пък- това може да отвори врата за друго и много по-перспективно. Ако нещо не е трябвало да напуска живота ви  и във връзка с вашата работа, тогава то ще бъде  възвърнато към вас.

Това пълнолуние може да  засегне и здравето ви,  следете за него,  може да получите известие във връзка с това,  не е изключено и някой от вас-  да получат шанс за внезапно възстановяване  и с огромни възстановителни сили.

Следете за роднински връзки, включително с далечни роднини или хора стоящи далеч от вас, тези отношенияможе да бъдат съпътствани от предизвикателства, опитайте се да ви канализирате в оптимално желана от вас посока, доколкото това е възможно.

Силата и последиците на това пълнолуние е до октомври 2022 година.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *