Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2022г. Зодия Везни

Везни

Седмицата стартира  с пълнолуние и лунно затъмнение,  което ще освети вашето финансово състояние.  Вие ще получите достатъчно ясни и силни подсказки- какво допринася за вашето благоденствие,  в каква посока може да се реализирате и в чисто професионален аспект.

Не е изключено  към вас да се възвърне минала възможност,  може да получите шанс за развитие,  в което ще можете да се окажете,  да се справите с повишена конкуренция,  да наложите авторитета си.

Същевременно,  аспектацията на звездите е такава, че изисква и да платите някаква цена.  Например,  може да ви се наложи да инвестирате във вас самите, в бъдещото ви развитие, в близки и любими хора, дори в собствен бизнес.

Ако имате натрупани дългове,  буквално и в по-широк смисъл, тогава те ще изискват от вас да се разплатите.

Хубаво е сами да направите анализ  и да оставите зад гърба си онова,  което може да ви нанесе щети, оставете го подобно на  товар, който само ви тежи.

Някой от вас  ще се справят с наследствени, имотни казуси, ще могат да разчитат на семейството си  и това ще ги стабилизира в чисто финансов аспект  и не само.

Силата на това  лунно затъмнение и пълнолуние е до октомври месец, но още сега и през първите дни  на периода ще получите достатъчно подсказки за тенденции,  така че да си изградите най-правилна стратегия и за по-далечни перспективи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *