Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2022г. Зодия Водолей

Водолей

Седмицата стартира  с пълнолуние  и лунно затъмнение.  То ще акцентира  върху вашето кариерно развитие,  обществено положение… Възможно е да решите  да си върнете  някакви стари възможности,  от които сте се отказали,  но сега отново напомнят За себе си и застават на пътя ви,  дават ви шанс за добри печалби.

В друг случай- вие просто решавате да смените вашата работа, това може да е радикална промяна,  която да се отрази и на вашето местоживеене,  на вашия дом и семейство,  на всички нива от живота.  Може просто да вземете нова длъжност  или пък- да се смени вашия началник, но това пак така да се отрази на бъдеще перспективно развитие.

В повечето случаи  преобразуванията за вас ще бъдат позитивни,  дори и да се наложи да оставите нещо зад гърба си,   много често то ще бъде заменено   от нещо ново  или добре познато старо,  дори и като идея, шанс,  който трябва да остане в живота ви.

Може да ви се наложи да вземете  сериозни и дългосрочни решения,  които буквално могат да преобразят живота ви.

Както казах вече,  това може да има напълно позитивен ефект,  дори обогатяващ,  независимо от това,  че трябва да жертвате едно,  за да придобиете друго и по-ценно.

Някой от вас ще получат тайна или неочаквана подкрепа.

Седмицата е достатъчно показателно за бъдещи тенденции,  но силата на това пълнолуние е до  октомври 2022 година.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *