Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Седмицата стартира  с пълнолуние  и лунно затъмнение,  което ще освети  важни за вас връзки,  приятелски отношения, среда на съществуване, това може да бъде и вашият колектив, в който се реализирате.  Някой от вас  могат да изпитат желание или това да се налага-  да се върнат  на стари места, където са били преди.

 Не е изключено и хора от миналото да напомнят за себе си, да се върне в живота ви и т.н.   Все пак ще ескалират знакови събития, вид развръзки, които ще ви разделят от хора  или обкръжение, които нямат място в бъдещото ви развитие, за които установявате, че само ви нанасят щети, понякога и чисто финансови или пък не можете да разчитате на тях  и съответно- те нямат място до вас… Ще имате достатъчно подсказки и в това направление.

Някой от вас могат да решат действително да променят своята среда, за да стабилизират  материалното си положение или да се откъснат от влияния, които са неблагоприятни.

Същевременно, дава ви се шанс  да изградите по-перспективни контакти, да получите силна подкрепа  от определени личности, които могат да сбъднат ваше съкровено желание, могат да помогнат да разгърнете вашия потенциал.

Повечето от вас- ще хармонизират и подобрят  сърдечните си отношения, ще получат по-широка подкрепа от страна на своите близки  или около тях могат да се случат позитивни промени, които да се отразят и на вас самите.  Ще имате възможност да извършите позитивни трансформации  на различни нива от живота си, благодарение на вашата воля, постоянство и високи амбиции.

Препоръчително е да се ориентирате към дела, които ви дават повече свобода,  шанс да демонстрирате лични качества  и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *