Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Седмицата стартира с пълнолуние  и лунно затъмнение,  които осветяват  приоритети свързани  с вашия дом, семейство или местоживеене. Всичко това може да се отрази и на вашата професионална реализация,  обществено положение. Например,  някой от вас- могат да се захванат през следващото полугодие с ремонти, уреждане на наследствени въпроси,   имотни казуси,  които по един естествен начин  ще се отразят  и на вашето кариерно развитие.

В друг случай- може да изберете работа,  която да извършвате и от вашия дом.

Някой от вас могат да променят своето местоживеене или своите брачни отношения,  според натрупали се тенденции в миналото,  които сега ги застигат, посланията не са еднозначни, така че някой от вас може да се обвържат,  може да им се налага още повече да се съобразяват със своя партньор или да му помагат по някакъв начин,  други могат да се разведат,  зависи какво се е натрупал преди.

Настоящата седмица е много показателна за бъдещи тенденции,  опитайте се да ги насочвате, особено през първите дни, дори и на мисловно ниво,  като взети решения и т.н.

Някои представители на този зодиакален знак могат да излязат в пенсия  или радикално да променят бъдещи перспективи на развитие относно своята работа  и като станат по-самостоятелни, независими и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *