Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2022г. Зодия Скорпион

Скорпион

Седмицата стартира  с пълнолуние  и лунно затъмнение,  което е във вашия зодиакален знак  и съответно ще ви се отрази по особено силен начин.  Вие може да изпитате желание  да промените нещо във вашето поведение,  бъдещи перспективи на развитие, начин, по който се представяте пред света. Вашите желания  ще бъдат силно провокирани от важни за вас хора, от вашето обкръжение.

Решения,  които вземете, ще имат широко отражение- за следващите месеци,  а може и много по-дълго,  за години напред. Много от вас  ще променят нещо  в своята комуникация,  начин на мислене и изразяване,  през следващите месеци  все повече ще се стремите да отстоявате своето мнение,  да налагате своята воля по-безкомпромисно,  така че да осъществите вашите мечти,  намерения и т.н.. В този процес ще проявявате висока социална активност,  ще оздравявате връзки,  които могат да допринесат за бъдещи успехи,  ще привличате на ваша страна влиятелни или власт-имащи личности.

Дава ви се шанс  да просперирате  като разгърнете творческия си потенциал, като разчитате на вашата интуиция и подкрепа от страна на близки хора  до сърцето ви.

Същевременно,  мога да ескалират промени  във вашия дом и семейство.  Може да ви се налага  да се съобразявате повече с член от семейството, да му обръщате повече внимание,  ако това е невъзможно или не желаете,  тогава може да промените вашето местоживеене, може да предизвикате базисни трансформации в живота си ,  които да се отразят на всички други нива, включително ежедневие, работа и т.н.

Това пълнолуние ще ви подтикне  да оставите зад гърба си нещо,  което е изживяло своето време  и преобразява живота ви,  подтиква ви  да бъдете по-самостоятелни и да стоите съответно по-здраво  на собствените си крака, образно казано.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *