Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2022г. Зодия Стрелец

Стрелец

Седмицата стартира с пълнолуние  и лунно затъмнение,  което ще ви помогне  да идентифицирате скрити процеси, които ви влияят и там където те съществуват.  В друг случай- миналото визи стига по някакъв начин , вие може да си върнете нещо отпреди, което не е трябвало да напуска живота ви, може да си върнете стари източници на доходи или пък инвестиции, които сте направили.

Ако в миналото  са се натрупали недоразумения  между вас и важни за вас хора,  включително такива,  които влияят на професионалната ви реализация,  ритъм в ежедневието,  тогава сега те могат да ескалират,  може да получите важни новини,  да узнаете тайни,  може да вземете решения  или пък да прекратите договори и връзки,  които са изживели своето време или препятстват бъдещото ви развитие.  Каквото и да е, знанието винаги е сила  и помага да се избере  оптимално подходящо направление.

Възможно е вашето ежедневие да се промени,  поради нови ангажименти, защото оставяте нещо зад гърба си…

Повечето от вас- ще могат да разчитат на своя дом и семейство, на своите близки, в чисто финансов аспект, но не само. Може да инвестирате в дома си, да се справите с битови и имотни казуси…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *