Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.05-22.05.2022г. Зодия Овен

Овен

Седмицата стартира с пълнолуние  и лунно затъмнение, които ще зададат тон  на целия период,  а може и за много по-дълъг период от време.  Това пълнолуние  ще ви даде достатъчно голяма яснота  с пик  от показателни събития,  вид развръзки- в каква посока се променя  вашето финансово състояние.

Вие може да го насочвате  в желано от вас направление  като наблягате на кариерното си развитие,  повечето от вас ще могат да разчитат  на тайна  или неочаквана  опека,  своеобразен „ авариен изход“,  който ще допринася за вашето благосъстояние.

Въпреки всичко,  аспектацията на звездите е такава,  че изисква и някакво промяна,  съответно- да оставите нещо зад гърба си, което е изживяло своето време, което е без перспективно за бъдещото ви развитие  или като минимум,  тоя трябва да бъде трансформирано по някакъв начин. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, ако нещо не върви или излезе извън живота ви, то едва ли ще бъде възстановено.

През следващите седмици и дори полугодие-  от вас ще се изисква  да се разделите с хора или обстоятелства,  а може би да смените и средата си на съществуване,  за да се предпазите от бъдещи щети.  Препоръчително е  да ликвидирате дългове,  да се разплатите- буквално и в един по-широк смисъл, ще имате такава възможност или необходимост, също- да се освободите от всичко токсично… Собствените ви усилия- висока креативност- ще бъдат възнаградени.

Миналото ви застига по някакъв начин, въпрос на избор е- как ще реагирате.

Първите дни от седмицата са много емоционални, могат да изкарат на повърхността скрити процеси, препоръчително е през това време съвсем съзнателно и целенасочено  да се разделите с онова, което ви действа като тежест, вид препятствия, това дори може да е на мисловно ниво и като решение ,  но пак така ще сработи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *