Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.09-22.09.2019г. Зодия Везни

Везни

Венера и Меркурий вече транзитират през вашия зодиакален знак и вие ще го почувствате като вид облекчение, способност все по-силно да влияете на събитията, по-лесно да осъществявате намеренията си, да получавате по-широка подкрепа, одобрение отстрана на околните. Това ще го усетят всички, но на този етап най-силно родените през първи деканат на зодията.

везни1Може да се оказвате в център от дебати, внимание и събития, да сте все по-силно „под светлината на прожекторите“.

Венера е във вашия зодиакален знак веднъж на около 18 месеца, тя е много силна от този сектор, нарича се „малкото щастие“, но всъщност действа като магнит и има свойството да привлича онова, което най-силно желае човек- любов или чисто материални блага. Е, сега ще ги привличате с по-голяма лекота, можете да разчитате и на доза късмет.

Външни и независещи от вас обстоятелства могат да ви действат пак така подкрепящо.

Намират се алтернативи на развитие, които могат да наместят пластовете под краката ви с малки или по-големи „земетресения“, те могат да засегнат базисни приоритети свързана с вашата сигурност, место-живеене, дом, семейство, репутация и обществено положение.

Можете да се възползвате от тайна опека или скрита информация, ако се налага.

Една „програма“ от живота ви е на път да се изчерпи, през тази седмица ще стане ясно дали тя има сили да се възобнови и да намери пак място в живота ви или ще се изчерпи и ще изисква да бъде заменена от нещо друго. През последните дни на тази седмица и началото на следващата- това ще е особено видно.

Хубаво е да намирате време и за отдих, да се откъсвате от рутината, да обръщате внимание и на здравето си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *