Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.09-22.09.2019г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица взаимодействието ви с финансови институции като банки, данъчни, застрахователни дружества- се развива доста добре. Ако са настъпили евентуални усложнения, сега можете да ги превъртите в полза, като разчитате на алтернативи, вид неявна опека и т.н.

водолей1Повечето от вас са в силно трансформиращ период, който влияе на финансовото им състояние, онова, което имат-общо, а това е като скачени съдове за подкрепа, до която можете да се доберете.

Тайна подкрепа, информация- ще се явяват като „авариен“ изход, особено, ако се нуждаете от такъв. Важното е да общувате и с хора извън близкото си обкръжение, вероятно и да не разказвате твърде за плановете си…“щастието обича тишината“, това твърдение е в пълна сила за вас сега.

Личности „стоящи далеч от вас“-буквално или в по-общ смисъл се превръщат в проводник на хубави новини, успехи и т.н. Това важи за всички, но подчертано за родените през първи деканат.

През последните дни тази седмица и в началото на следващата можете да идентифицирате и обстоятелства, които препятстват щастието ви-общо. Евентуални ескалиращи проблеми в такъв случай няма да са от „вчера“, но ще можете да им въздействате с повече търпение…Понякога самото време нарежда всичко по оптимално добър начин, стига да не се прибързва.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *