Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.09-22.09.2019г. Зодия Риби

Риби

Все още водеща тема за вас са партньорските отношения /лични или делови/, хубаво е да се възползвате от аспектацията на звездите и да заздравите важни за вас връзки, тенденциите, които ще зададете ще ви влияят дълго, през идните месеци, а може и много повече, да кажем- следващите около две години и половина.

риби1В друг вариант, ако това не е водеща за вас тема, тогава лайтмотив е да заемете по-престижни позиции в колектив, да се сдобиете с по-широка подкрепа и популярност. Инициативите ви в тази посока няма да останат без последици и позитивни резултати, но колкото сте социално по-активни, толкова повече ще растат възможностите да се сдобивате с популярност, а това може да ви носи морално удовлетворение, повече спокойствие, защото ще има на кого да разчитате или пък- шанс да повишите доходите си, да спечелите нещо и точно- следствие на подкрепа, която получавате.

Ако има личности, които по-скоро биха ви нанесли щета /финансова или морална/, това ще се прояви през последните дни на тази и в началото на следващата седмица. Бъдете нащрек през това време и внимавайте на кого се доверявате, избягвайте деструктивни конфликти, пазете интересите си с диалогичност, но и твърдост…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *