Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.10-22.10.2023г. Зодия Лъв

Лъв

През настоящата седмица звездите настойчиво ще ви  подтикват да промените нещо в вашата комуникация,  най-близки или важни за вас отношения.  Това ще се превърне в повод да разрешите спорни въпроси,  да се справите с ескалираща конфронтация, понякога- борба за власт,   ярки недоразумения,  които влияят на бъдещето перспективи,  вашата сигурност или пък- професионална реализация.

 В този процес повечето от вас ще успяват,  ако се придържат към вид диалогичност,  стратегически начин на мислене и изразяване  като не се губят крайни цели от поглед, понякога- не отговаряте на вид провокации.

Ако в някои случаи това е невъзможно или дори неуместно,  ако стари и неразрешени казуси,  вид противопоставяния-  не могат да бъдат изчистени,  няма изход и решение,  тогава вие ще прекратите контакти и договори и те завинаги ще останат в миналото.

В такъв случай няма за какво да съжалявате,  защото това ще е ясен признак,  че те нямат място в бъдещето ви развитие и са изчерпани.

Стари теми  отново могат да ескалират,  да изискват разяснителни разговори-  от вас може да се изисква да реагирате различно,  за да получите по-добър резултат от преди,  ако желаете разбира се…

Някой от вас  ще рестартират живота си на различни нива- в личен и делови аспект.  Сега може да усещате първи ветрове на промяната,  образно казано,  а  вашето крайно мнение ще се утвърди от ваши близки,  от вашето семейство…

Мнозина ще могат да разчитат- морално и материално на семейството си,  дори и понякога някой  негови членове- да се държат по-нетолерантно…

Вие също може да решите да подкрепяте близките си,  да инвестирате в дома си или да предприемете стъпки,  които ще са повод да се справите с битови или имотни казуси.

Появяват се шансове за печалба,  за повишаване на вашите доходи,  тази тенденция ще се усили в края на тази и началото на следващата седмица.   Тълкуванието може да се изрази- в заслужена разплата за полагане от вас до този момент усилия,  вид поощрение,  награда,  буквално и в по-широк смисъл.

Полезно е или е препоръчително да обединявате усилия или пък да попаднете под опеката  на влиятелна личност,  възникват такива шансове за мнозина  и със съответните позитиви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *