Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Близнаци

Близнаци

Луната  е нарастваща  и клони към пълнолуние с частично лунно затъмнение, което ще бъде  на 19-ти ноември.  Това означава, че през тази седмица в живота ви ще ескалират важни или показателни събития, които касаят вашата професионална реализация.

Възможно е да се наложи  вие да се адаптирате към нови условия на труд  и колкото повече съзнателно и целенасочено  допускате нещо различно, така че да сте адекватни на променени изисквания или очаквания, толкова повече ще извличате ползи  от текущи ситуации и ще ги превъртате във ваша полза.

Същевременно звездите ще ви подтикват  да пренаредите приоритетите си, така че да се освободите от онова, което ви действа деструктивно  на работното място  или буквално в ежедневието. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, така че да сте по-здрави и по-щастливи.

Ежедневието ви ще е извън обичайния ритъм, в по-ярки краски ще ви показва какво трябва да остане зад гърба ви.

Ако все пак  част от тенденциите не са във ваша полза, вие може да скъсате връзки или договори,  които вече са изчерпани, но в такъв случай- няма за какво да съжалявате.

Ако се движите в правилна посока, тогава сега ще получите достатъчно подкрепа морална или материална, със съответните позитиви.

Това е подходящ период  да се концентрирате върху задачи, които допринасят за благоденствието ви, да се изчистите от нещо токсично, буквално и в по-широк смисъл, част от случващото се  ще се движи вече повече и по инерция…

Ключови събития, вид развръзки и новини можете да очаквате в края на седмицата.

Любовта се трансформира, обновява и според това- доколко можете да разчитате на вашата половинка. В повечето случаи обаче, вие ще се радвате на    подкрепа от нейна страна…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *