Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Дева

Дева

Вие все така сте в период, в който  трябва да се доказвате пред най-близкото си обкръжение, на работното място приоритетно или в ежедневието.

 Може да ви се налага да водите спорове, словесни битки, които да печелите, за да защитите интересите си, за да не позволите да бъдете изместени.  Информационният поток  ви носи много изненади, които могат да ви помогнат да надникнете в по-далечното бъдеще  или които ще определят вашата среда на съществуване занапред.

През тази седмица вие ще укрепите едни отношения, но внезапно може да прекратите връзки или договори, които вече са изчерпани  или за да отстраните хора и обстоятелства, които ви напрягат, действат ви деструктивно и т.н.

От вас ще се изисква  да си изградите съобразно стратегия, така че да се справите с конкуренти или недоброжелатели, може да се дистанцирате от такива хора  или да се постараете да не зависите от тях.

Това може да се случи като укрепите други  и по-перспективни контакти, като аргументирано отстоявате тезата си  и т.н.

Що се отнася до сърдечни връзки  с ваши партньори или пораснали деца, тогава вие сега се намирате в  хубав период, през който можете да ги оздравите, повечето от вас могат да разчитат на тях  и съответните позитиви.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта.

Пазете се от пренапрежение, което може да  рефлектира и върху здравето ви.  Бъдете внимателни на пътя, прегледайте личния си автомобил, особено в дните на пълнолунието, което е на 19-ти  и 20-ти ноември…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *