Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вашите амбиции се покачват, това се отразява  на подкрепата, която можете или трябва да получавате от страна на вашето обкръжение, когато водите преговори, защитавате интересите си. Задължително ще има хора, които ви подават ръка,  проводник са на добри новини и съответни шансове.

Думите ви имат по-голямо чуваемост  и със съответните позитиви. Но всичко това се случва на фона  на напрегната атмосфера, в която можете да съществувате. Не е изключено да имате усещането, че околните се държат твърде непоследователно, изненадват ви, проявяват ненадеждност.

При тази ситуация, вие може да въздействате на подобни контакти, лични или делови, отново чрез убедителност, аргументиран подход в  изказа, така мнозина  ще изчистят различия, напрежение, ще  превъртят някои предизвикателства в полза.

Така периодът се оказва важен за взаимоотношенията ви, а като следствие-  на бъдещите ви перспективи на развитие  и на различни нива от живота. Ако все пак вие не можете да въздействате на определени личности, тогава вие ще се дистанцирате от тях  или пък- направо ще  прекратите  взаимодействие с онези, които по-скоро ви дестабилизират, които явно нямат  място в бъдещото ви развитие, ще имате ясни подсказки в тази посока.

Взаимоотношенията ви през тази седмица изненадващо  ще преминат  на ново ниво,посоката много ще зависи от всичко гореизброено, показателни  или знакови събития  можете да очаквате в дните на пълнолунието, което е с лунно затъмнение  на 19-ти и 20-ти ноември.

Постарайте се през това време  да заздравите онези отношения, на които държите  като ги обновите, ако се налага- като допуснете нещо ново и различно в тях, в някой случай- това ще ескалира като тенденция и по външни причини…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *