Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 16.11-21.11.21г. Зодия Телец

Телец

През тази седмица предстои пълнолуние, което е с частично  лунно затъмнение, а това означава, че през цялата седмица ще ескалират  достатъчно важни или значими събития, които касаят важни за вас отношения, лични или делови.

Ако между вас и партньора ви, приоритетно за вас личност- в миналото е настъпило недоразумение, тогава сега- вие можете или трябва да го изчистите, ако желаете разбира се.

При повечето от вас ще се изисква действително- да проявите по-голяма адаптивност в отношенията си, да ги обновите, освежите, така че да премахнете всичко деструктивно, което ви влияе. В тази посока ще е полезно  да  балансирате  между вашите интереси и тези на отсрещната страна.

Това, което може да укрепва вашите чувства, да премахва различия, това може да бъде-  поглед в по-далечно бъдеще развитие, обсъждане на подобни теми, намиране на общ интерес или визия за предстоящо развитие.  Иначе може да имате усещането , че отсрещната страна не е твърде толерантна, държи се агресивно или неуместно, може да има и причина за това  и е подходящо да я  отстраните заедно.

При всички случаи в дните на пълнолунието / 19-ти, 20 ноември/- случващото се е  с широко отражение  и трудно отменяемо, показателно като минимум…

Насочвайте внимателно през тези дни и живейте така, както бихте искали да бъде и поне през следващите около две седмици…

В работата ви също може да ескалира конкуренция, повишени изисквания, избягвайте евентуални конфликти, за да сте по-спокойни…

Добрата новина е, че повечето от вас  ще се радват на подкрепа от страна на колектива, в който съществуват или пък от страна на приятели, с които да се разтоварят от евентуално напрежение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *