Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.01- 23.01.22г. Зодия Везни

Везни

През първите дни от новата седмица могат да ескалират достатъчно важни или показателни събития, които касаят вашия дом и семейство. В повечето случаи това ще прилича на своеобразен катарзис или все едно сте преодолели трудност, след което преминавате на нов етап.

Случващото се не е случайно, защото на 18 януари сме под влияние на Пълнолуние, значи- това са вид развръзки, събития, които показват вектор на развитие в този сектор от живота ви.

Ако забележите някой слаби звена през тези дни, опитайте се да ги отстраните ,за да не ги провлачвате и в бъдеще.

На 20 януари Слънцето ще премине във Водолей, а от този сектор то ще ви подкрепя в значима степен, така че през следващите няколко седмици вие ще постигате целите и желанията си с по-голяма лекота, ще се радвате и на доза късмет.

На този етап усещате само първи сигнали в това направление, това за някой ще е вътрешно усещане на повече позитивизъм, набелязване на повече възможности.

Любими хора- партньори,  пораснали деца, все повече ще обсебват вниманието ви, може през последните дни на тази и в началото на следващата седмица да възникнат разяснителни разговори, които в оптимален случай ще изчистят евентуални недоразумения, ще насочат връзките ви в една по-позитивна посока…Ако това не е така, тогава това ще е признак, че някой различия са по-дълбоки и ще изискват повече време, за да се разрешат.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *