Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.01- 23.01.22г. Зодия Дева

Дева

През първата част от седмицата сте доста емоционални, има въпрос, който докосва сърцето ви, обсебва съзнанието ви, това може да бъдат и любими хора. В оптимален случай- вие преминавате през своеобразен катарзис, който ще укрепи важни или сърдечни връзки.

Случващото се не е случайно, а своеобразна развръзка за тенденции, които са зададени до този момент, защото на 18 януари сме под влияние на Пълнолуние. Можете да разчитате на доза късмет в насочването на подобни теми.

В друг вариянт- около любими хора, включително партньори или пораснали деца, се проявяват промени, а вие трябва да реагирате, да ги подкрепите, това ще се цени високо и ще има позитивен ефект на различни нива…

Ако все пак забележите някой слаби звена- подходящо е да ги отстраните своевременно, за да не ги влачите и в бъдеще време.

През втората част от седмицата ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти или все повече се концентрирате върху теми, които касаят професионалната ви реализация.

На този етап и в този сектор от живота ви може да са настъпили някой обърквания, предизвикателства. В такъв случай навлизане в етап- през който може да вземете по-радикални мерки, за да се справите с тези предизвикателства, да ги насочите в една по-подходяща посока…Не бързате, анализирате миналото, избирате посока, повечето от вас ще реагират по подобен начин  и така е правилно.

Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *