Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.01- 23.01.22г. Зодия Козирог

Козирог

През първите дни от седмицата ескалират едни от най-важните събития  през настоящата година,  които засягат пряко вашата личност  и възможност-  да се докажете,  и да се сдобиете със своеобразна власт  или пък да превъртите  евентуални предизвикателства в полза като се докажете пред другите,  наложите мнението и авторитета си,  получите достатъчно подкрепа.

Причините за това тълкувание са,  че на 18-ти януари  предстои пълнолуние,  което засяга вашия зодиакален знак.

Можете да влияете на тенденциите над средното ниво,  ако забележите слаби звена,  опитайте се да ги отстраните своевременно,  за да не се провлачвате и в бъдеще време.

Ако в живота ви са необходими  трансформации,  това ще бъде по-видно до 19-ти януари,  нека това да е повод  да усилите позитивите  и да от страните  евентуални слабости.

През втората част от седмицата  все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние,  не са изключени разяснителни разговори,  така че да защитите интересите си.  Не е изключено също така да се възобновят  стари въпроси,  които касаят парични потоци.

В оптимален случай-  ще получите своеобразна награда  за полагане от вас до този момент усилия  или пък ще си върнете стари  доходи,  ако това ви интересува.

Ако конфликти на интереси  се проявят, но без компромиси  от отсрещната страна или това са по-скоро задължения,  които са натрупани във времето или необходимост  от неизбежни плащания,  в такъв случай  използвайте тази аспектация  така че да преоцените  приходи и разходи,   кого допускате до себе си и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *