Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.01- 23.01.22г. Зодия Овен

Овен

През първите дни от новата седмица  могат да ескалират достатъчно важни или показателни събития,  които касаят- вашето кариерно развитие  и обществено положение.

Трябва да се има предвид,  че на 18-ти  януари  сме под влияние на Пълнолуние,  така че случващото се не е случайно,  то е като своеобразна кулминация за зададени вече тенденции.

Това се случва на фона  на ретроградна Венера,  така че вие може силно да бъдете подтиквани  да промените нещо,  анализирайки натрупан опит,  така че да наваксате  със задачи,  които ще ви бъдат полезни  или пък  да  попълните  евентуални пропуски.

Разбирате в по-ярки краски-  какво подкрепя вашето развитие, така че да го преумножите в бъдеще,  какво ви препятства,  за да го елиминирате или отстраните от пътя си.

На 20-ти  януари- Слънцето навлиза в зодиакалния знак Водолей,  така че през следващите няколко седмици- ще ви се налага над обичайното  и да се доказвате в колектива,  в който съществувате,  защото изискванията към вас са нараснали,  за да не позволите да бъдете изместени  и т.н.

На този етап- през втората част от периода получавате само първи подсказки в тази посока, така че да се ориентирате   с кого да обедините усилия,  от кого да страните,  но кой знае колко важни събития  не се очакват на този етап…

Все пак и в началото винаги по-лесно се влияе… Любовта  е хладна  или практична,  ако всичко е наред- човекът до вас трябва да подкрепя честолюбивите ви планове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *