Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 17.01- 23.01.22г. Зодия Телец

Телец

През първите дни от новата седмица  могат да ескалират важни или показателни събития,  които са свързани с по-далечни преспективи на развитие,  така че вие ще можете да надникнете във вашето бъдеще.

Хора, които са стоящи далеч от вас, влиятелни или власт-имащи личности- ще ви оказват съществено въздействие,  в оптимален случай- това ще бъде полезна подкрепа за вас,  която може да преобрази бъдещи перспективи на развитие и в подходяща за вас посока.

Разбирате доколко са стабилни дългосрочни договори,  дали те трябва да се преподпишат ,  препотвърдят и т.н.

Ако ви интересуват спорни или съдебни казуси-  в началото на седмицата може да им влияете и да ги насочвате над средното ниво  или ще предстоят вид развръзки.

На 20-ти януари  Слънцето навлиза в зодиакалния знак Водолей,  това ще бележи началото  на  определящ за вас период- за кариерното ви развитие,  обществено положение и т.н.

Засега- получавате само първи подсказки,  но през следващите седмици  може да се сблъскате със стари възможности, които да се върнете  или пък преобразувания,  които са били на пауза  и отново ескалират.

Анализирайте случващото се сега,  за да изберете най-правилната стратегия…

Любовта- може да изглежда идеалистична  или на една ръка разстояние, или да се нуждае от вид оздравяване ,  на всичко това- може да влияете според собствената си воля и н каква посока насочвате  тази мощна енергия, вашите усилия и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *