Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.02- 23.02.2020г. Зодия Везни

Везни

Ежедневието ви става все по-динамично и натоварено, може да ви се налага да разпределяте повече време между лични и служебни приоритети. Например, не е изключено да ескалират имуществени казуси или други-отнасящи се до местоживеене, условия на съществуване, взаимоотношения в дома и т.н. На този етап вие имате шанс да насочвате всичко случващо се в оптимално позитивна за вас посока, както знаете- в началото винаги по-лесно се влияе.

везни1Ако заложите на диалогичността с ваши близки и роднини, у дома, тогава вероятността да получите на този етап от тях полезна подкрепа- е повече от голяма.

Може би ще ви се налага да съгласувате плановете си подчертано и пак така със семейството си и това ще има позитивен ефект, както върху възможността да реализирате намеренията си и да се доберете до вид одобрение, опека, така и да подобрите фона си на съществуване.

Появяват се нови перспективи на развитие на работното ви място, в ежедневието. Можете да повишите доходите си, ако условията на друд го позволяват или като минимум- да утвърдите авторитета си.

Ако настоящата реализация не ви удовлетворява, тогава може да решите да прелистите нова страница, да проведете преговори и да си потърсите нещо по-подходящо. Не пречи да търсите, дори да стартирате нещо ново след Новолунието на 23 февруари, но реални договори е подходящо да се сключват едва след като Меркурий се обърне в директен и след 06 март…

До тогава все нещо ще възниква ,което може и да обърква предварителните ви планове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *