Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.02- 23.02.2020г. Зодия Водолей

Водолей

Все по-важна тема става финансовото ви състояние или базисна сигурност в един по-широк смисъл, която обхваща и вашият дом, семейство, натрупани в миналото тенденции.

водолей1Е, сега можете да повлияете на всичко горе-изброено по един спонтанен, понякога изненадващ начин. Част от случващото се движи повече по инерция и води до положителни развръзки. Например, намилат се начини да се разрешат бързо- домашни или имотни казуси, това в някой случаи ще бъде допълнителен, „авариен“ изход, ако се нуждаете от такъв. Седмицата е показателна за трайни преобразувания в най-близката ви среда или какво следва да обновите, за да насочите тенденциите в една по-положителна за вас посока.

Можете да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват или пък- да се възползвате от паралелни ресурси за печалба, тайна или неочаквана опека, включително от лица извън близкото ви обкръжение, които пак така ви действат обогатяващо- буквално и в по-широк смисъл.

Новолунието на 23 февруари допълнително ще обнови материалното ви положение. Бъдете по-инициативни, хванете се за „приливната вълна“ и през идните около две седмици ще можете да осъществите идеите си в това направление.

Получавате хубави известия или водите успешни преговори, а думите ви имат повишена чуваемост.

Високата социална активност се превръща в повод да привлечете любов, пари, внимание…

Въпреки всичко през втората част на седмицата и в началото на следващата- трябва да се пазите от преувеличения, които ще ви разминат с очакванията, в оптимален случай ще идентифицирате и скрити процеси, които ви влияят, за да вземете мерки…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *