Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.02- 23.02.2020г. Зодия Дева

Дева

Все по-важна тема за вас ще бъдат въпроси, които се отнасят до партньорски отношения-лични или делови, до взаимоотношения, които са важни за вас, близки до сърцето ви…във всичко горе-изброено сега имате шанс да извършите положителни преобразувания, например- да заздравите връзки, да ги превъртите на едно по-позитивно ниво, така че да сбъднете ваша съкровена мечта, да получите морално удовлетворение.

дева1Все пак и на този фон- вие може да се връщате назад към миналото и да преосмисляте взети решения, пак така отнасящи се до приоритетни за вас контакти. Причините могат да бъдат и в промененото поведение на отсрещната страна, която вие сега може да виждате с „нови очи“.

В оптимален вариант- случващото се ще поправи евентуални недоразумения, със съответните последици.

Ако имате пораснали деца, то те също могат да се превърнат в повод за гордост, радост и т.н., дори и да изискват повече внимание и подкрепа от ваша страна на този етап.

Ако проявявате по-висока инициативност в посока- сдобиване с популярност и получаване на вид одобрение, тогава вероятността да постигнете успех е повече от голяма. Вероятно не всяко постижение ще е устойчиво, но ще бъде стъпка в правилната посока.

Ако нещо не ви достигне, за да изпитате пълно удовлетворение, тогава можете да се възползвате от Новолунието на 23 февруари, така че да обновите важни за вас отношения и плодовете ще се появят не по-късно от две седмици, но ще ви радват дълго.

Звездите ви подкрепят силно да демонстрирате и разгърнете потенциала си, да получите оптимално добри резултати, възползвайте се от тази опека по адекватен начин…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *