Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.02- 23.02.2020г. Зодия Козирог

Козирог

Марс вече транзитира през вашия зодиакален знак, това е ключово астрологично събитие, което ще отключи повече енергия, пробивност, инициативност. Вие ще имате възможност сами и в значима степен да направлявате бъдещи тенденции, да се борите за интересите си, като повечето от вас ще се концентрират върху реалистични, практични, дългосрочни и обогатяващи цели.

козирог1Още през тази седмица и особено през втората част на периода- това може да се превърне в повод да проведете доста успешни преговори, да укрепите или създадете важни за вас връзки. Не всичко протича чак толкова гладко- вашето мнение е неустойчиво и вероятно не без причина, а поради променливото настроение, поведение на част от хората от близкото ви обкръжение. Не бързайте, анализирайте, това ще ви помогне да отстраните лица и обстоятелства, които ви носят повече щети, отколкото ползи, но като своеобразна компенсация, спонтанно и почти изненадващо- ще има и такива персони, които ще се превръщат в мост към бъдещия ви просперитет, ще ви помагат да сбъднете съкровено желание.

Информационният поток е много усилен, защото получавате важни известия за минали ваши действия, които сега клонят към резултат и развръзки или понеже- собствената ви социална активност расте и така е правилно. Колкото повече се концентрирате върху обмен на идеи, желания, толкова повече шансове ще се разкриват пред вас.

Ако не всичко в преговорите върви точно така, както очаквате, тогава можете да  ги възобновите след Новолунието на 23 февруари, но тогава дори и да получите по-позитивен резултат, все още и до 06 март не е препоръчително да се подписват договори.

В дома и семейството ви цари хармония, можете да подобрите атмосферата у дома като закупите вещи или по друг начин, например- изчистите евентуални недоразумения.

Все пак се пазете от преувеличени желания, които в края на тази или началото на следващата седмица могат да доведат до разминавания с очакваното…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *