Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.02- 23.02.2020г. Зодия Риби

Риби

Слънцето вече е във вашия зодиакален знак, ще повдигне тонуса ви, вярата в собствените сили и възможности и така вашата инициативност ще нарасне. Повечето от вас ще се концентрират върху необходимостта да утвърдят авторитета си в колектив поради повишени изисквания, конкуренция и т.н., вариантите са много.

риби1Твърде вероятно е обаче в близкото ви обкръжение да се появи личност, която силно ви стимулира да се развивате в определена посока, може да ви дава интересни идеи, които ще разширят хоризонтите ви на развитие, ще имат положителен ефект върху популярността, имиджа ви и т.н.

Не са изключени предложения, шанс да стигнете до споразумения, част от тях могат да бъдат и изненадващи, но и с голямо значение, стига да ги приемете.

В друг случай самите вие сте социално по-активни, водите разяснителни разговори, преговаряте и пак така внезапно- сами можете да отключите желан резултат.

Въпреки всичко на този етап собственото ви мнение е неустойчиво, в оптимален вариант- склонни сте да се връщате към миналото, да го анализирате, за да установите евентуални пропуски и да ги отстраните. Това е процес, който ще започне да се разгръща бурно като следствие от 07 март…На този етап все още можете да анализирате, насочвате …

Периодът е отличен да подействате положително на доходите си, ще имате такъв шанс, ако условията н труд го позволяват или работите на хонорар. Въпреки всичко ескалират и допълнителни разходи, те могат да се усилият в края на тази и началото на следващата седмица, а това да се превърне в повод да размислите- кой ви носи повече щети или ползи- буквално или в по-общ смисъл.

Отново като вариант- това са полезни инвестиции във вашето бъдеще, репутация и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *