Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 17.02- 23.02.2020г. Зодия Стрелец

Стрелец

Ежедневието ви става все по-натоварено, понякога с допълнителни и изненадващи ангажименти, но в повечето случаи те ще имат позитивен ефект върху материалното ви състояние и ако условията на труд го позволяват, тогава можете да стигнете и до повишения. В отлична позиция ще бъдат онези, които печелят на хонорар.

стрелец1В друг случай ще ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети, но това ще ви мобилизира, ще ви помогне да се реорганизирате така, че да извършите базисни и положителни трансформации, с по-добър ефект на различни нива от живота-личен или делови.

Не е изключено да се нуждаете и от повече подкрепа от страна на близки и семейството си, в повечето случаи- получавате тази подкрепа, а това може да хармонизира, подобри средата ви на съществуване.

Справяте се отлично с битови и имуществени въпроси, някой от вас ще инвестират време или пари в този сектор, но това ще бъде отлична инвестиция с дългосрочна възвращаемост.

Появява се втора възможност да се изчистят евентуални недоразумения в дома ви, ако не ви достига нещо в таи посока, то ще можете да се възползвате от Новолунието на 23 февруари и усилията, които полагате ще дадат съответните резултати до 2 седмици…

На този фон- намирате време за хоби, развлечения, добре се развива собствен бизнес, ако имате такъв.

Все ще има някой, който да порадва сърцето ви, това може да е любим човек или пък деца, ако имате такива. В тази връзка не са изключени и повишени разходи, ако те допринасят за чувството ви на щастие, вероятно и всичко ще е наред.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *