седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 17.02- 23.02.2020г.

Още от началото на седмицата Марс вече ще транзитира през зодиакалния знак Козирог, от този сектор той ще ни подтикне да действаме упорито, да изграждаме една цялостна стратегия, за да постигаме върхови постижения в кариерното си развитие и не само- това могат да бъдат практични приоритети, много добре премислени, които ще доведат до вид стабилизация на различни нива в живота, но общо- водещи до по-добър социален статус.

494060Марс в Козирог е в една от най-добрите си позиции, според астрологичната терминология тук той „екзалтира“ и не случайно, а защото е концентриран върху стойностното, когато могат да се мобилизират всички енергийни ресурси на човек в съчетание с натрупан опит, който се канализира в оптимално подходяща посока.

И така, през настоящата седмица ние ще усетим това влияние като мощен стимул да се доберем до онова, което силно желаем. В повечето случаи това ще бъдат чисто финансови постъпления, например- да се повишат доходите като се преговаря за тях, отстояват се твърдо интереси, а също- като се направят ясни равносметки- кое е целесъобразно и носи облаги, така че ще действаме, за да постигнем обогатяващ резултат и мнозина ще успеят, всъщност- това ще е отличен тест- кой и в каква степен може да материализира желанията си чрез натрупан авторитет, твърдост, постоянство, само-контрол, самодициплина. Тези качества сега ще се проявят и ще ескалират при всеки, вероятно ще има и външни стимули за това, но победители и най-големи постижения ще имат онези, които по природа са по-амбициозни и готови да дадат всичко от себе си, за да се изкачат по йерархичната стълбичка, подобрят начина си на съществуване.

Не можем да очакваме подаръци, но заслужени резултати-да.

В по-глобален аспект тази аспектация предразполага към инициативи на влиятелни, власт-имащи персони и управленски, държавни структури, които ще имат позитивен ефект върху финансовото ни състояние.

Някой от шансовете за облагодетелстване и вид стабилизация ще застават спонтанно на пътя ни, понякога и по един изненадващ начин.

На 19 февруари Слънцето преминава в Риби- приключва една година и преди пролетното равноденствие повечето от събитията се движат предимно по инерция.

Все пак в периода на Риби мнозина ще „оберат плодовете“ на онова, което са посели, вероятно и в по-далечното минало…

Предстоят развръзки през тази седмица, още повече, че Луната почти през цялото време е намаляваща.

Усещайки, че нещо изтича като възможности някой от нас ще се мобилизират още повече, за да не пропуснат да хванат последен „влак“ в избраното направление и ако реагират по-горе описания начин, натрупали са вече позитиви, избрали са подходящото направление, тогава действително ще получат своеобразна награда, могат да сбъднат съкровено свое желание.

След 19 февруари и до края на седмицата интуицията, креативността ще си партнира с организираността и разсъдливостта, усещането, че се движим напред и нагоре- ще ни стимулира още повече, ще допринася за вярата в собствените способности.

И така, периодът е отличен да подействаме позитивно на материалното си състояние, като намерим начин да повишим доходите си, ако условията на труд не го позволяват, тогава това може да стане чрез сътрудничество или пък добър разчет на приходи-разходи, също- не е изключено да се доберем до внезапни постъпления, включително и алтернативни, допълнителни, разбира се- след като направили нещо в тази посока, звездите ще дадат „зелена светлина“.

В любовта- можем да разчитаме на стабилизация във връзките, повече хармония и разбирателство, особено, ако партньорите се обединят около общи перспективи на развитие, помагат си, това е напълно възможно…

Започнати романтични отношения- обещават да бъдат надеждни, дълготрайни, но може да се крепят повече върху вид практични оценки и не толкова- страст, романтика и т.н.

На 23 февруари предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Риби, в първите градуси, значи- „от корен“ ще преобразим живота си като сбъднем своя съкровена мечта или пък, ако трябва нещо да остане зад гърба ни /все пак Риби е последният зодиакален знак/, то този процес ще стартира, но при така поставени астрологични показания- ще има компенсации, варианти и ние ще ги открием по един вдъхновяващ, креативен начин…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *