Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.05- 23.05.21г. Зодия Дева

Дева

До 20 май вие може да почувствате сила и вдъхновение по различни поводи. Например, вашите качества, знания, интелект, квалификация се ценят високо и са повод да се изкачите по йерархичната стълбичка или поне да получите удовлетворение…

Дава ви се шанс да демонстрирате най-доброто от себе си и то да преобрази живота ви

Може да очаквате радост от страна на близки до сърцето ви хора- партньори, пораснали деца.

Върви ви, ако имате собствен бизнес.

През втората част на периода ще ескалира една паралелна тенденция- не е изключено вашата растяща популярност да се сблъсква и с все по-силна конкуренция, при това не винаги открита и коректна.

Така че трябва да бъдете по-внимателни на кого се доверявате, допускате до себе си и т.н.

Не е изключено да се появи личност, която силно да обсеби вниманието ви или да има широко отражение за бъдещото ви развитие, кариерно и не само…Постарайте се да привлечете тази персона на ваша страна и избягвайте евентуални конфронтации.

Променя се вашето обществено положение, засега получавате първи подсказки, а това е пряко свързано с влияние от страна на важни за вас хора, подобно на „скачени съдове“ и е целесъобразно да си изработите стратегия.

Друга водеща тема са партньорските ви отношения, човекът до вас може да има нужда повече от подкрепа, а в друг случай- ако усетите недоразумения, идентифицирате скрити процеси- отстранете ги своевременно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *