Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.05- 23.05.21г. Зодия Овен

Овен

До 20 май вие можете да направите пробив в кариерното си развитие, да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго и те ще имат своето отражение върху доходите ви, материалната ви сигурност или репутация като минимум. Голяма част от тенденциите в това направление се движат повече по инерция и колкото повече усилия сте влагали преди и сега, високи са амбициите ви, толкова по-значими резултати можете да достигнете.

През цялото време водите интересни, полезни, конструктивни разговори, ще можете да разчитате на добронамереност и подкрепа, включително от по-възрастни и авторитетни личности, стари приятели, чрез вашите собствени ораторски способности ще печелите повече внимание, ще получавате подкрепа и вид одобрение, ще можете да утвърдите по-добри обществени позиции.

От 21 и до 23 май информационният поток ще се усили, но паралелно с това ще ескалира и опасност от манипулации, измами, вид некоректност. В оптимален случай- ще узнавате тайни, а това ще ви помогне да погледнете на близкото си обкръжение и връзки от един друг и по-всеобхватен ъгъл.

Все пак е полезно да внимавате на кого се доверявате, допускате до себе си…Теми, които ви вълнуват сега, ескалират като объркана комуникация и недоразумения, подвеждане, ще ви занимават после до средата на юли, така че бъдете нащрек…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *