Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще се окаже едно от най-важните за вас през годината. То ще ви даде шанс да превъртите предизвикателства в полза като разчитате на собствената си креативност, изобретателен подход, така че да защитите имиджа си, извоювани обществени позиции и т.н. Успехите ви като цяло ще се отразят и на финансовата ви стабилност, ако не пряко, то поне-косвено.

близнази1Въпреки всичко сега подчертано зависите от подкрепата и одобрението на партньори /лични или делови/, може да ви се налага повече да инвестирате във важни за вас хора, може би да правите известни компромиси, също- да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно, но подобна линия на поведение ще се окаже полезна, стабилизираща, поне в случаите, където сте преценили, че ответната страна заслужава доверие и не само.

В краен случай- може да си потърсите, намерите допълнителни източници на доходи.

Превключващ или показателен момент за онова, което имате /чисто финансово/, но не само са дните вторник и сряда, наблюдавайте, насочвайте. През тези дни обаче не е препоръчително да поемате финансови рискове, да задлъжнявате ,теглите кредити и т.н., а по-скоро да ликвидирате дългове, ако има такива, то те ще напомнят за себе си и можете да направите подходящи стъпки в тази посока.

И така, обединяващо правило е, че партньори, влиятелни или власт имащи персони могат да се превърнат в мост към благоденствието ви, но също и спирачка, скрепете връзка с онези, които могат да са ви полезни, в понеделник ще имате „подсказки“ , шансове и т.н.

Социалната ви активност през втората част на седмицата расте, а това ще е повод за ентусиазъм и допълнителни шансове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>