Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Везни

Везни

Седмицата стартира с Пълнолуние, което  ще ви даде богата информация на бъдещи перспективи на развитие и всъщност през целия период информационният поток ще бъде доста усилен, подходящо е да преговаряте за интересите си като разчитате на вродената си дипломатичност, можете да разчитате на подкрепа от страна на близкото ви обкръжение, но и хора, които са стоящи далеч от вас- буквално и в един по-общ смисъл. Това може да е повод да заздравите връзки, които пък ще са мост към успехите ви или чувство на щастие, удовлетворение и т.н.

везни1Въпреки всичко към настоящия момент повечето от вас съществуват в обективно напрегната среда, която може да е продуцирана от повишена конкуренция, изисквания, това може да са и собствените ви амбиции, които ви подтикват да се мобилизирате. Не са изключени базисни преобразувания в живота ви, които засягат кариерното ви развитие, репутация като минимум.

В този процес, когато става въпрос за професионалната ви реализация, вие можете да превъртите предизвикателствата в полза, да откриете скрити, допълнителни, обходни пътища, така че или да укрепите завоюваното или дори да извлечете ползи от случващото се. Все пак е полезно да се пазите и от вид задкулисие, нарушена комуникация на работното място. Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, тогава това ще е знак за по-радикални преобразувания, които предстоят в живота ви, ориентирайте се и направете избор, показателни са вторник и сряда. Четвъртък и петък са силни дни, възползвайте се от подкрепата на звездите тогава.

Показателен период и за приоритети отнасящи се до недвижимо имущество, дом, семейство, место-живеене. Анализирайте случващото се и си изградете по-дългосрочна тенденция за въздействие, ако затрудненията в този сектор са по-значими…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *