Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Дева

Дева

Вие се намирате във важен етап относно вашия социален статус-кариерно развитие или брачни отношения. Пълнолунието в началото на седмицата ще ви даде значима яснота за „таван“ от възможности, до които можете да се доберете, какво ви дестабилизира, какви начини можете да използвате, за да постигнете целите си.

дева1През цялата седмица няма да ви липсва подкрепа и внимание, животът ви е достатъчно пълен с личности, които ви дават интересни идеди, енергизират и ентусиазират ви и т.н.

Въпреки всичко не всички ще са чак толкова доброжелателни, възможно е да съществувате в повишена конкурентна среда или пък близки до сърцето ви хора-партньори,  деца, ако имате такива- ще изискват повече внимание, евентуално да изгладите някой спорни, конфликтни точки или просто да сте повече на тяхно разположение. Добрата новина е, че през тази седмица действително можете да канализирате тези процеси в една по-подходяща за вас посока, стига да искате или да си струва.

Ако част от отношенията ви попаднат в „задънена улица“, тогава вероятно ще се наложи да вземете по-радикални мерки, за да се справите, дори да скъсате връзки, които ви носят повече вреда, отколкото нещо друго. Показателни са вторник, сряда, събота и неделя, през тези дни най-силно можете да насочвате, възползвайте се по оптимален начин.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *