Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 17.06-23.06.2019г. Зодия Козирог

Козирог

Седмицата започва с Пълнолуние, което ще даде голяма яснота за професионалната ви реализация, „таван от възможности“, също-какво евентуално пречи на вашите планове, анализирайте случващото се, за да си изградите стратегия.

козирог1Може да имате усещането, че на този етап не всичко зависи от вас или трябва да се съобразявате повече от обикновено с важни за вас хора- партньори лични или делови, но може и да са други енергични особи. В оптимален вариант вие може да се възползвате от тяхната инициативност, хъс, действеност, полезно е да привлечете на ваша страна съдружници, дори и това да не е винаги лека задача, а по-скоро да изисква вид компромис. Подобна подкрепа ще ви е доста полезна, като минимум ще ви спести някой затруднения и усложнения, помислете…

Конфронтациите на този етап са не препоръчителни, крайният изход и победа са по-скоро съмнителни. Заложете на диалогичността, всъщност, мнозина ще постъпят точно така- интуитивно, спонтанно и действително ще успеят да превъртят предизвикателствата в полза.

Ако това в някой случаи и съответни връзки е невъзможно, вероятно ще е нужен по-радикален подход или направо дистанция, късане на отношения и т.н. Вижте кой и в каква степен има водещо значение за вас и насочвайте според по-далечни перспективи на развитие.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *